Keresendő szöveg:

Szolgáltatásaink

Klubunk a modul- és játék terepasztalok szállíthatóságát kihasználva vállalja bármilyen vállalati vagy társadalmi rendezvényen kiállítások, modellvasúti játszóházak lebonyolítását, kiemelve ezzel a rendezvények egyediségét. Gyermekeknek szóló rendezvényre ajánljuk a különböző méretarányban készült játék terepasztalainkat, ahol felügyeletünk mellett játszhatnak a 3-14 éves gyermekek.
Az árakkal és technikai kérdésekkel kapcsolatban Ténai László klubvezető áll az érdeklődők rendelkezésére a +36-20-584-8218 telefonszámon.


Terepasztalok és diorámák építése. A legkisebb méretaránytól a kertvasútig vállaljuk terepasztalok, diorámák építését. Szolgáltatásunk tartalmazza a megrendelő egyedi igényei és a megvalósításra rendelkezésre álló hely figyelmbevételével a terepasztal tervezését, a szükséges építési anyagok, járművek, épületek beszerzését, az irányító rendszer megépítését és üzembe helyezését. Több mint három évtizedes modellező tapasztalattal állunk rendelkezésükre. Forduljnak hozzánk bizalommal a fenti telefonszámon.

Várjuk észrevételeit!